Zmartan avulla yhdistät lainat helposti

Zmartan tarjoaa lainanhakupalvelun, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai lainaa aikaisempien lainojesi yhdistämistä varten. Zmarta ei itse tarjoa rahoitusta, vaan se välittää lainahakemuksesi edelleen niille pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka ovat sen yhteistyökumppaneita. Zmarta etsii puolestasi ne lainantarjoajat, jotka vastaavat parhaiten lainahakemuksessasi ilmoittamia kriteereitä. Säästät siis aikaa ja vaivaa käyttämällä lainanhakupalvelua.

Zmartan lainanhakupalvelu mahdollistaa 500-60 000€ lainan hakemisen. Lainalle takaisinmaksuaikaa voit saada 1-15 vuotta. Lainan korkoprosentti ja muut mahdolliset kulut ja lainaehdot löydät aina lainatarjouksesta, johon kannattaa tutustua huolella. Luottosopimuksen teet aina pankin tai lainanantajan kanssa. Zmaran verkkosivuilla on lainalaskuri, jolla alustavasti voi saada suuntaa-antavan laskelman lainanhoitokuluista. Kuitenkaan laskurin summat evät liity lainatarjouksiin.

Varsinkin isompia lainasummia haettaessa kannattaa harkita lainan hakemista rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli hakijoita on kaksi, lainansaanti mahdollisuudet paranevat tai voitte saada lainaa paremmilla lainaehdoilla.

Tutustu Zmartaan tarkemmin

Zmartan lainanhakupalvelun käyttäminen on lainanhakijalle aina ilmaista. Täytä hakemus, lähetä se ja saat yleensä parin päivän sisällä lainatarjoukset. Vertaa ne ja valitse niistä sopivin ja tee sopimus lainantarjoajan kanssa. Lainojen yhdistämisellä voit myös säästää esimerkiksi kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa.

Zmartan asiakaspalvelun tavoitat puhelimella, sähköpostilla ja verkkoviestillä. Lisäksi Zmartaa voit seurata Facebookissa ja Twitterissä. Zmarta Suomi on osa kansainvälistä Zmarta Group-yritystä, joka alun perin on perustettu Englannissa vuonna 1983. Nykyään se toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.