Onko Suomessa todella tarjolla ilmaista lainaa?

Moni on varmasti kuullut sanonnan, että jos jokin asia kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, sitä se yleensä myös on. Viisas sanonta, joka pätee erityisesti internetissä. Netissä nimittäin leviää paljon mitä erilaisempia ja keksiliäämpiä huijausyrityksiä, joilla yritetään huijata ihmisiltä mm. suoraan rahaa, henkilötietoja, tai esimerkiksi luottokortin tietoja.

Ilmainen pikalaina kuuluu monen mielestä varmasti myös tähän kastiin, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä markkinoilla todella on tarjolla täysin ilmaista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vippipalvelut Vivus ja Viestilaina nimittäin houkuttelevat palveluillensa uusia asiakkaita tarjoamalla näille ilmaisia pikavippejä.

Vivus on tänä päivänä yksi Suomen suosituimmista vippipalveluista. Voit hakea Vivukselta lainaa 5-600 euroa, ja maksuaikaa voit valita lainallesi yhden päivän tarkkuudella 1-30 vuorokautta. Mieleisesi lainasumman voit valita viiden euron tarkkuudella, joten voit ottaa juuri sen suuruisen lainan, kuin tarvitset, ja säästää näin kuluissa, kun et joudu lainaamaan yhtään yli lainatarpeesi.

Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen 5-400 euron suuruisen vipin täysin ilmaiseksi. Ilmainen vippi on mahdollista ottaa millä tahansa 1-30 vuorokauden takaisinmaksuaikavaihtoehdolla. Lainojen hakeminen on täysin ilmaista, joten lainalle ei tule edes hakemuskuluja. Melko mielenkiintoinen porkkana, johon tuhannet suomalaiset ovat tarttuneet.

Viestilainan tarjous ei ole aivan yhtä hyvä, kuin Vivuksella, sillä Viestilaina tarjoaa ilmaisen 50 euron pikalainan yhden viikon, eli seitsemän vuorokauden takaisinmaksuajalla. Ei kuitenkaan huono tarjous tämäkään.