Blue Finance pikalaina

Pikalainayhtiö Blue Finance myöntää pienikokoisia lainoja asiakkaidensa käyttöön. Voit hakea Blue Financen pikavipin mihin tahansa yllättävään lainatarpeeseen, eikä sinun tarvitse sen kummemmin selitellä, miksi tarvitset lainaa juuri nyt.

Blue Finance on suomalainen pikalainapalvelu, ja sen taustalla oleva yritys on Blue Finance Oy. Yhtiö on suomalaisessa omistuksessa, ja se on merkitty Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Luotonantajarekisteristä löytyvät ne kuluttajaluottoja tarjoavat yritykset, joilla on laillinen oikeus tarjota pikavippiä ja muita pieniä kuluttajaluottoja Suomessa. Blue Finance Oy:n Y-tunnus on 2431091-9, ja yhtiön toimisto sijaitsee Turussa.

Blue Financen kautta on turvallista hakea lainaa. Jokaisen lainaa hakevan henkilön täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, joten hakijoiden henkilöllisyys tunnistetaan luotettavalla tavalla. Blue Financen verkkopalvelussa asiointi ja lainan hakeminen hoidetaan salatun yhteyden kautta. Salatun yhteyden tunnistaa siitä, että selaimen osoiterivillä näkyvä verkkosivun osoite on https-alkuinen (ei pelkkä http). Raha-asiat kannattaakin aina hoitaa salatun yhteyden välityksellä, jotta tiedot eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille tahoille.

Ota pikalaina täältä: pikavippi2018.fi

Blue Finance -lainan hakeminen nettihakemuksella on ilmaista. Jos tarvitset apua tai neuvoja lainan hakemiseen tai jos olet jo ottanut pikalainaa, mutta sinulla on kysyttävää esimerkiksi takaisinmaksusta tai muista asioista, kannattaa olla yhteydessä Blue Financen tarjoamaan asiakaspalveluun. On monta tapaa olla yhteydessä Blue Financeen. Moni on tottunut ottamaan yhteyttä pikavippipalveluun puhelimella tai sähköpostilla, ja nämä molemmat tavat ovatkin Blue Financella käytössä. Perinteisten asiakaspalvelutapojen lisäksi Blue Finance tarjoaa myös asiakaspalveluchatin, jota voi käyttää Blue Financen nettisivuilla. Chat on helppo ja nopea tapa olla yhteydessä Blue Financen asiakasneuvojiin.

Blue Financen lainaa voit hakea netissä ilmaiseksi. Jos olet täysin uusi asiakas Blue Financen palvelussa, täytyy sinun todistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnustesi avulla. Kun henkilöllisyytesi on tarkastettu, Blue Finance tarkistaa muun muassa luottotietosi. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä maksuhäiriömerkintöjä ole, sinulla on hyvä mahdollisuus saada pikavippiä Blue Financen kautta. Jotta voit saada lainaa, edellytetään myös muiden lainaehtojen täyttämistä.

Blue Finance -pikavippi on nopea apu äkilliseen rahapulaan. Hae nyt, saat rahat nopeasti pankkitilillesi.